Marleen Zachte

Hoofdredacteur | auteur | site-beheerder | webontwerper

Marleen Zachte vormt samen met Arnoud de Jong de hoofdredactie van Amsterdam Centraal.
Marleen is geen geboren Amsterdammer, maar na ruim dertig jaar voldoende 'ingewoond' om Amsterdam als haar stad te zien.

Terwijl ze het politieke spel graag overlaat aan politici, vraagt ze zich net als iedereen wel eens af waarom dingen gaan zoals ze gaan. En omdat ze een hekel heeft aan mensen die alleen maar roepen dat 'ze' er een potje van maken, denkt ze via Amsterdam Centraal mee over wat er anders kan in Amsterdam.

Voor liefhebbers van columns houdt ze op Twitter via @columnisten bij welke columns er elke dag online verschijnen in kranten en tijdschriften. Iets dergelijks doet ze met artikelen van culinaire schrijvers via @eetweters.

Daarnaast is ze actief voor de Vereniging Voedselbanken Nederland, het overkoepelend orgaan van alle Nederlandse Voedselbanken, waaronder ook de Amsterdamse Voedselbank.

Twitter: @marzas website: zachte.net

Copyright

Het auteursrecht van bovenstaande bijdragen berust bij de auteur. Artikelen, foto's, video's, audio of illustraties mogen niet worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van deze auteur. Overname door andere media mag tevens alleen na overleg met de redactie, behalve in gevallen waarbij de bijdrage ook al elders is gepubliceerd.