Home > > Onderdoorgang Rijksmuseum [2]

Onderdoorgang Rijksmuseum [2]

Onderdoorgang Rijksmuseum, foto Stadsdeel Oud-ZuidFietsers en voetgangers moeten na vernieuwing van het Rijksmuseum gebruik kunnen blijven maken van de onderdoorgang, zo besloot de stadsdeelraad Oud-Zuid woensdagavond. Terug naar de tekentafel dus voor architecten Cruz en Ortiz, die hopelijk een oplossing verzinnen die net zo mooi is als de oorspronkelijke (zie eerder Onderdoorgang Rijksmuseum [1]).

Onderdoorgangfans moeten deze maand nog maar eens flink onder het museum doorlopen en -fietsen, want binnenkort (vermoedelijk in maart) gaat de boel voor vier jaar dicht in verband met werkzaamheden.

drie reacties op "Onderdoorgang Rijksmuseum [2]"

aaarrrghgh
-1-  aaarrrghgh:
ik ga het nog effe met de auto proberen nu het nog kan.
Sven Svlinken
-2-  Sven Svlinken:
Fiets er dan weer niet ’s avonds doorheen: de hermandad heeft zichzelf de nare gewoonte aangeleerd om fietslampjes te controleren onder het museum :-(
Alice Schippers
-3-  Alice Schippers:
Zie ook twee foto’s van de geslaagde actie tot behoud van de ‘doorgankelijkheid’ van vorig weekend op http://www.pixidixi.nl

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.