Home > > Een gelukkig 2020 en fantastisch nieuw decennium!

Een gelukkig 2020 en fantastisch nieuw decennium!

Vuurwerk - pixabay

Redactie en medewerkers van Amsterdam Centraal wensen de lezers allemaal een gelukkig 2020 en daarmee ook een gelukkig splinternieuw decennium.

Terugkijken hebben we niet gedaan. Ten eerste word je daar dikwijls niet vrolijk genoeg van, ten tweede kost het een hoop moeite en ten derde is het complete jaaroverzicht al terug te vinden op de archiefpagina.
Liever hebben we het over de plannen die we in dit nieuwe jaar hopen te realiseren. We zijn namelijk druk bezig met het construeren van een nieuw uiterlijk voor de site. Na zoveel jaren is het huidige systeem tamelijk verouderd en niet makkelijk op te pimpen naar een moderne uitstraling. We hopen dat een vernieuwing ook weer een mooie impuls is tot het lezen en schrijven van verse stukken.
Het is de bedoeling dat de oude website als archief online blijft.
Blijf ons volgen en lezen. Wie bijdragen wil leveren is altijd van harte welkom.


twee reacties op "Een gelukkig 2020 en fantastisch nieuw decennium!"

Milena Tsareva
-1-  Milena Tsareva:
Iedereen een heel voorspoedig, vredig en gezond 2020 toegewenst.
En de redactie veel succes met het 'bouwen' van de nieuwe website.
JohnN
-2-  JohnN:
Ook ik wens iedereen op deze webstek, Redactie en lezers, een nieuwjaar met voorspoed en nooit teveel tegenslag. Een vernieuwde uitstraling, ik ben benieuwd !

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.