Home > > De Chicago-methode [2]

De Chicago-methode [2]

Twee weken verbaasde ik me er hier over dat er in Amsterdam niet vaker gebruik gemaakt wordt van wat ik toen de Chicago-methode noemde, het opzetten van inzamelingsacties voor culturele en andere geld behoevende doelen. En zie, het blijkt wel degelijk te gebeuren.

Voor het Vondelpark bijvoorbeeld. Ik had in de zomer wel de picknickactie gezien, maar dat ze precies doen wat ik onlangs noemde, namelijk banken, bomen en andere delen van het park laten sponsoren door bedrijven en particulieren, was me geheel ontgaan.

Koop uw eigen stukje Vondelpark!

Een reactie op "De Chicago-methode [2]"

Marcel
-1-  Marcel:
Ik heb E 10 overgemaakt en een leuk 'getuigschrift' ontvangen als 'bewijs' van het stukje park dat ik 'bezit' voor een van de beelden bij het filmmuseum. Je kunt nog steeds een stukje park 'aanschaffen'. Kijk op http://www.koopvondelpark.nl.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.