Home > > Pitt en Clooney in grachtenloop?

Pitt en Clooney in grachtenloop?

Vergunningen en Stadsdeel Centrum, dat loopt niet helemaal lekker. Vorig jaar ging het mis op de Dam, toen de ijsbaan opeens eerder moest inpakken omdat er tegelijkertijd een groot eindejaarsfeest gepland was. Wel, voor de liefhebbers van ambtelijke uitglijers wordt het aanstaande zondag weer genieten.

Dan vindt de 25e en laatste grachtenloop plaats in Amsterdam. En zoals dat hoort werden omwonenden netjes vooraf op de hoogte gesteld over de gevolgen voor hun buurt. Wel een beetje vreemd dat sommige bewoners nog een tweede brief ontvingen, waarin voor dezelfde dag filmopnames voor Ocean’s Twelve worden aangekondigd. Hanneke Groenteman zit in haar straat op de eerste rang en doet op haar onlangs gestarte weblog verslag van de voorbereidingen door de beide organisaties.

Reageer op "Pitt en Clooney in grachtenloop?"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.