Home > > I amsterdam

I amsterdam

Amsterdam presenteert na het nieuwe motto nu ook het nieuwe logo voor de stad, dat we vanaf eind september overal in stadspromoties zullen tegenkomen. ‘I amsterdam’, met ‘I am’ in het rood en de rest in het zwart moet binnen een paar jaar wereldwijd bekend zijn en ‘net zo lang meegaan als I love New York’, aldus wethouder Huffnagel vandaag. Ah juist, dat is het wat ik mis, het hartje uit het logo van New York. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor dat ontbreken niet meer opvalt.

acht reacties op "I amsterdam"

Dr.D
-1-  Dr.D:
Orginaliteit zoekt men inderdaad elders…
rickert van der vlies
-2-  rickert van der vlies:
Me Tarzan, you Jane, i Amsterdam.
Juno
-3-  Juno:
I think, therefore I amsterdam.
toine
-4-  toine:
Voorlopig is http://www.iamsterdam.nl wel een erg knullige, en bovendien, erg Nederlandse site. Dat komt helemaal goed met dat internationale imago van de stad.
rickert
-5-  rickert:
Het domein is trouwens niet eigendom van de stad. Ik hoorde vandaag overigens dat er al een paar jaar geleden postkaarten met de leus erop gemaakt zijn voor de Groene Amsterdammer. Het reclameburo wimpelde het commentaar weg.
Donna
-6-  Donna:
Ik hou het zelf maar op IslAmsterdam
Lee
-7-  Lee:
I, Amsterdam. Komt Will Smith ook voor in deze movie???!
Philip
-8-  Philip:
Het is er dus in de tussentijd niet beter op geworden. (zie link: http://tinyurl.com/foy3a )

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.