Home > > Meten is weten

Meten is weten

Je kunt je in de binnenstad soms opeens rot schrikken van belachelijk laag overvliegende vliegtuigen, juist omdat het niet vaak voorkomt en vrijwel alleen gebeurt als de wind ‘ongunstig’ staat. Niks in vergelijking met wat mensen die in de buurt van Schiphol wonen meemaken, maar toch, je vraagt je dan wel eens af of dat geluidbombardement nou nog wel binnen de normen valt.

Goed nieuws dan ook dat de gemeentes Amsterdam, Zaanstad, Wormerland en Oostzaan meegaan doen aan Geluidsnet, een initiatief dat op een goedkope manier met behulp van internet meetpunten verspreid over de Randstad uitzet om de geluidsoverlast in kaart te brengen. Mensen met een adsl-aansluiting die hier in de toekomst aan mee willen werken, kunnen zich aanmelden op de website van Geluidsnet.

Reageer op "Meten is weten"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.