Home > > Een kaartje voor Mohammed B.

Een kaartje voor Mohammed B.

Toen Mohammed Bouyeri veroordeeld werd tot levenslang, had de zoon van Van Gogh een speciale boodschap voor hem: "Ik stuur hem wel een kaartje met Theo Forever". Hij bedoelde dit kaartje, een foto van de graffititekening op zijn kamer. Vandaag is het een jaar geleden dat Bouyeri de fiets pakte naar de Linnaeusstraat en hij kan wel wat afleiding gebruiken daar in zijn extra beveiligde cel. Gun de politici hun herdenking en de familie hun rust – wij gaan digitale postzegels likken.

Via deze site kunt u on line het Theo Forever kaartje versturen. Klik op het plaatje om een persoonlijke boodschap in te vullen en verzend naar M. Bouyeri, Extra Beveiligde Inrichting te Vught: informatie@pivught.nl. Bent u nog van de oude stempel? Dan kunt u hier het postadres vinden. Mocht u de persoon Theo van Gogh nou echt in ere willen houden, dan stuurt u Mohammed natuurlijk een plaatje van een mooie geit.

Reageer op "Een kaartje voor Mohammed B."

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.