Home > > Stilstaan

Stilstaan


vijf reacties op "Stilstaan"

Geert Bravers
-1-  Geert Bravers:
Nee bespotten is dodelijk. Maar als Menno zelf eens een spotprent durft te maken over Allah en zijn profeet zal hij dat nog wel merken.
-2-  :
Toch opvallend hoe Theo's grootste (zelfverklaarde) vrienden - geheel tegen de geest van hun idool - voortdurend bezig zijn Jan en alleman te manen tot respect voor de gevallene.

Ik ben niet zo'n helderziende als de massa's die precies beweren te weten hoe Pim, Theo, André (etc.) “het gewild hebben”, maar de stelling dat Van Gogh op zulke postume fluwelen handschoentjes niet zou zitten te wachten, durf ik wel aan. Je kunt er, net als hij ongetwijfeld zou hebben gedaan, ook gewoon om lachen, of je schouders ophalen.
Arnoud de Jong
God, is Allah óók dood dan?
Dr.D
-4-  Dr.D:
In de praktijk blijkt vaak dat moslims weinig tot geen humor hebben en dus snel beledigd zijn.
Zelfspot, daar doet men helemaal niet aan.
Dat is te joods...

Terwijl het zo relativerend werkt.
Geert Bravers
-5-  Geert Bravers:
@Dr D: Ben je het dus met minister Verdonk eens dat moslims in Nederland een lager incasseringsvermogen hebben? Dat mag je van Femke Halsema niet zeggen hoor, anders vliegt ze je naar de hals.

(Gelukkig niet letterlijk zoals Mohammed B. Of is dit alweer een grapje dat fout opgevat gaat worden...?

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.