Home > > Een Er-Op-Uit-Tip!

Een Er-Op-Uit-Tip!

Maandag biedt zich een unieke kans aan voor Amsterdammers, en nee, dan bedoel ik niet de mogelijkheid om een echte wake mee te maken in de Amsterdam Arena.

Iedereen zal het inmiddels weten: Amsterdam wordt maandag getroffen door een 24-uursstaking. De stadsdeelkantoren liggen op hun kont, de vuilnis wordt niet opgehaald, de bruggen en sluizen blijven onbediend, er worden geen parkeerbonnen uitgedeeld (joepie), de brandweer draait een zondagsdienst (ai) en het openbaar vervoer ligt stil. En dat laatste zorgt voor een leuk bijeffect. Want een stakend OV betekent ook dat de veerponten aan wal blijven. Nu, wat heeft de gemeente daarop bedacht?

Ze stellen de westbuis van de IJ-tunnel open voor fietsers en voetgangers!

Hoezee! Ik pak maandag mijn fiets en ga een aantal keren de IJ-tunnel doorroetsjen. Grijp je kans, en ga er maandag ook op uit met de fiets. Met losse handjes de helling van de IJ-tunnel af!


Een reactie op "Een Er-Op-Uit-Tip!"

Dr.D
-1-  Dr.D:
Cruising!!!
Moeders in Noord houdt U dochters binnen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.