Home > > In Memoriam Nel de Jager (1953-2019)

In Memoriam Nel de Jager (1953-2019)

Nel de Jager (1953-2019)

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Nel de Jager is overleden. In het verleden heeft zij regelmatig geschreven voor Amsterdam Centraal. We zijn erg verdrietig over haar te vroege dood en haar overlijden kwam voor ons onverwacht. Ze was een vriendelijke, gedreven vrouw die erg veel heeft betekend voor de stad Amsterdam. In het bijzonder herinneren wij haar toenmalige werk als kloeke winkelstraatmanager van de Haarlemmerdijk/Haarlemmerstraat. Onder haar bezielende en vasthoudende invloed heeft dit winkelgebied een geweldige upgrade kunnen doormaken.
De laatste jaren hield zij zich ook bezig met stadsfotografie, waarvan de resultaten op Facebook te bewonderen waren. Prachtige, talentvolle foto's. We zullen haar erg missen.
Lees ook de mooie necrologie in Het Parool.


Een reactie op "In Memoriam Nel de Jager (1953-2019)"

JohnN
-1-  JohnN:
Voor de winkelier - en tegen de ketens - een taai en fel wijfje.
Met de ziekte alweer een oneerlijke strijd. Op de statistiek kon ze nog zeker 20 jaar mee. Nel RIP

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.