Home > > Visite komt even wat roet uitbraken

Visite komt even wat roet uitbraken

Amfibisch transportschip van de Royal Navy in de Amsterdamse haven. Dit schip heeft een lengte van 203 meter en weegt 21.500 ton. Aan boord is plaats voor 18 vliegtuigen. Meestal staan er 12 transporthelikopters en 6 Apache gevechtshelikopters.
De HMS Ocean is voorzien van een vliegdek en een hangar en er is plaats voor 700 mariniers. Tevens zijn er 4 landingsvaartuigen.


Een reactie op "Visite komt even wat roet uitbraken"

JohnN
-1-  JohnN:
Nato laat zien dat er nog steeds niet met de Atlantische alliantie te spotten valt. Een statement voor Poetin, dat wel op zijn plaats is gezien de eigenzinnigheid die deze 'leider' ontwikkelt.
Wat roet emissie betreft valt het wel mee met Europese marineschepen, zolang er niet in actie op topsnelheid gevaren moet worden. De cruiseschepen op PTA zijn vervuilender, de toeristen inkomsten maken deze schier onaantastbaar. Greenpeace acteert al lang tegen de rauwe brandstof die door die drijvende hotels verstookt wordt, Het is de vraag of Amsterdam het aandurft om strengere eisen te stellen... We hebben blijkbaar liever het focus op dieselauto's, terwijl er ook angst is om brom/scooters eindelijk eens met zachte dwang naar elektrisch te buigen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.