Home > > Kritisch Sinterklaas-gedicht voor Van der Laan

Kritisch Sinterklaas-gedicht voor Van der Laan

Bewoners van Geuzenveld hebben burgemeester Eberhard van der Laan op 5 december verrast met een kritisch Sinterklaas-gedicht. Tijdens een werkbezoek aan Huis van de Wijk ‘De Honingraat’ ging de burgervader in gesprek met bewoners. Daar wees ‘bewoonster van het eerste uur’ Olga Schade hem nogmaals op de problemen die de inperking van buslijn 21 veroorzaakt in wijk 10 van Geuzenveld. De reactie van de burgemeester na dit gedicht: “Misschien was het een slecht besluit, maar het is al genomen. Nu is het zaak om oplossingen te zoeken. Ik vind de GoGo Nieuw-West een goed alternatief.”

(Wel het volume even opschroeven):


Reageer op "Kritisch Sinterklaas-gedicht voor Van der Laan"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.