Home > > Red Bull voorbij Pampus: van start tot finish

Red Bull voorbij Pampus: van start tot finish

Roei- en renrace bestaande uit teams met 4 roeiers/sters en 1 stuurman/vrouw. Eerst werd er geroeid, dan gerend, waarbij de boot en de riemen ook meegedragen moesten moeten worden en daarna werd er weer geroeid. De bedoeling was dat de race in Volendam zou beginnen, maar door de harde wind werd de wedstrijd flink ingekort en was de start in de IJburgbaai bij IJburg Finish was bij de Berlagebrug bij de Amstel.

trefwoorden.

Een reactie op "Red Bull voorbij Pampus: van start tot finish"

JohnN
-1-  JohnN:
@Peter: Mooi man deze reportage. Het lijkt me dat het roeien op het buiten IJ nog het makkelijkste deel van de race was. Dat rennen met de boot op de nek over de fietsbrug... oei wat was zwaar! Je ziet later de vermoeidheid toeslaan. Misschien waren de beste kansen voor winst nog voor getrainde lopers.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.