Home > > Busdeur klem op halte

Busdeur klem op halte

Busdeur klem op halte

Oeps, deur zit muurvast op bushalte. De chauffeur krijgt de bus niet meer voor of achteruit, zonder de deur op de halte achter te laten. De trambestuurder, die langs dezelfde halte moet, komt een kijkje nemen. Wat nu?


vier reacties op "Busdeur klem op halte"

Arnoud
-1-  Arnoud:
Normaal zou het wel helpen als alle passagiers uitstappen, maar zo te zien is de bus al leeg... Misschien moet die chauffeur zélf ook nog even buiten gaan staan? ;-)
Milena Tsareva
-2-  Milena Tsareva:
Tsja, dat komt ervan als de SRA het stadsvervoer niet aanbesteedt en onderhands aan het GVB blijft gunnen. Veel te oud materieel waarvan de knielfunctie, luchtvering en hoogteverstelling niet meer goed of helemaal niet meer werkt. Commerciële busbedrijven in het streekvervoer krijgen hier waarschuwingen en forse boetes voor, maar het GVB natuurlijk niet: ons kent ons.
le Chien rouge
-3-  le Chien rouge:
Milena Tsareva:er klemt een keer een deur en gelijk is het hele GVB ruk,,,,sjongejonge wat moet u een saai en zuur leven hebben zeg.Connexxion, Arriva, EBS...gebeurt het zeker nooit he?
JohnN
-4-  JohnN:
In zo'n geval wil het wel eens helpen als een aantal mensen in de bus aan de tegenovergestelde zijde gaan staan. Misschien iets voor een oproep door de trambestuurster aan haar passagiers. Mensen zijn vaak hulpvaardiger dan je denkt, als je het maar vriendelijk vraagt.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.