Home > > Nieuw-West: Man en vrouw

Nieuw-West: Man en vrouw

Nieuw-West: Man en vrouw

vier reacties op "Nieuw-West: Man en vrouw"

Jeroen Mirck
Die man rechts zie ik wel vaker lopen. Lijkt me iemand die flink in de war is. Zou er ooit iemand een gesprek met hem durven aangaan?
Arnoud
-2-  Arnoud:
Ja, ik zie hem ook vaak lopen. Maar ja, ik geef het eerlijk toe, ik zie mezelf nog niet uitgebreid met hem een buurtbabbel opzetten op het Sierplein. ;-)
Suze
-3-  Suze:
Ik vind dat jullie een beetje respectloos over die meneer praten. Ook al is hij misschien een zwerver, ook al is hij misschien in de war (allebei speculaties) je kunt toch wel met hem praten? Ik zie hem weleens op het Sierplein en als je goedemorgen zegt, zegt hij dat gewoon terug. Het is niet eerlijk om over mensen die er afwijkend uitzien zo onaardig te praten
Arnoud
-4-  Arnoud:
@Suze: Ik vind dat je nu wel een klein beetje overdrijft. We praten helemaal niet respectloos of onaardig over deze meneer (m/v). Een zwerver is hij volgens mij niet.
Verder blijven er twee mogelijkheden over:
1. Hij is inderdaad in de war. Daar is niets onaardigs mee gezegd.
2. Hij is niet in de war, maar hij heeft gewoon een ietwat afwijkende (om niet te zeggen provocerende) kijk op heren- en damesmode.
That's all.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.