Home > > Amsterdam achterstevoren

Amsterdam achterstevoren


vier reacties op "Amsterdam achterstevoren"

Jeroen Mirck
Leuke video met een leuk muziekje eronder, al vrees ik dat de advocaten van meneer Hancock er misschien minder waardering voor gaan hebben. (Geen idee of die Vimeo net zo actief in de gaten houden als YouTube.)
Arnoud
-2-  Arnoud:
@Jeroen: ja, daar had ik ook enige aarzeling over. Maar youtube en vimeo staan vol met dit soort dingen en embedden mag, dus de verwarring wordt alleen maar groter volgens mij. Dus wil iedereen voor de zekerheid bij dit filmpje het geluid uitzetten? ;-)
Peter Eijking
Op youtube kun je vrijwel alle zelfgemaakte filmpjes waar je muziek onder zet plaatsen.
Zelden wordt hij direct wereldwijd geblokkeerd. Soms wordt hij in een aantal landen geblokkeerd, . maar meestal is hij gewoon voor de hele wereld beschikbaar. Je krijgt dan een bericht dat er auteursrechten opzitten, maar dat hij wel beschikbaar blijft. Ze zetten er dan een kleine advertentie onder die je zo weg kunt klikken. Toevallig had ik van het weekend een filmpje met muziek van George Harrison die meteen geblokkeerd werd. Dat was hooguit de vijfde keer na 140 filmpjes!

Leuke video trouwens, Wouter!
Jeroen Mirck
Ja, de Beatles zijn daar erg kien op, net als Prince trouwens.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.