Home > > Fout geparkeerde corpsballen

Fout geparkeerde corpsballen

Fout geparkeerde corpsballen

negen reacties op "Fout geparkeerde corpsballen"

eva
-1-  eva:
LOl lekker laten liggen die komen wel weer bij.
Sigi
-2-  Sigi:
Hebben ze een parkeerkaartje? Dat wordt een vette bekeuring. Foei slapen op straat! Als een zwerver dat niet mag mag een student het ook niet.
JohnN
-3-  JohnN:
In scene gezet?
Arnoud
-4-  Arnoud:
@JohnN: Wat ben jij toch altijd wantrouwig ten opzichte van onze fotografen. Het getuigt van weinig respect voor hun werk. Een fotograaf ervaart dat op dezelfde manier als een schrijver een beschuldiging van plagiaat ervaart. Denk je nu echt dat er twee agenten komen opdraven voor iets dat in scène is gezet?

Los van dit alles: ik las in het Parool dat de universiteiten hun studenten hebben afgeraden lid te worden van bepaalde studentenverenigingen. Dit illustreert waarom.
De Lutsjes
-5-  De Lutsjes:
Dit belooft nog wat nu er komend studiejaar een enorme aanwas is van m.n. Engelse studenten
JohnN
-6-  JohnN:
@Arnoud - zo bedoel ik het niet hoor. Er staat ook een ? achter. Het leek mij namelijk echt iets voor dronken studenten in de groentijd om op die manier tegenover de twee (vrouwelijke) agenten te provoceren. Maw de "heren" liggen daar niet echt te slapen.
In scene gezet door de studenten dus. Ik zal voortaan maar weer wat uitvoeriger reageren, sorry
Peter Eijking
Ze lagen wel degelijk te slapen, JohnN. Daar heb ik ook nog een foto van.
Maar ach, deden we allemaal niet zoiets toen we die leeftijd hadden?
JohnN
-8-  JohnN:
@Arnoud - Los van bovenstaande vraag ik mij nu wel af hoe jullie bij AC controleren of ingezonden foto's integer en authentiek zijn.
Ik vind het van mijn kant niet aardig hier te moeten lezen dat ik 'altijd' wantrouwig ben naar de fotografen. Het tegendeel is waar: ik heb - bv Schlijper - 'meermaals' zeer geprezen om zijn werk.
Negatief commentaar op het werk van hem, noch enig andere gastinzender heb ik ooit gehad. Het enige wat kan worden aangevoerd is dat ik het niet zo mooi vond van Schlijper dat hij bij een afvalbrandje van niks inactief ging staan filmen terwijl - met behulp van andere voorbijgangers - het nog in luttele seconden kon worden geblust. Het ging er toen duidelijk om om te laten zien met welke enorme personeelssterkte de Gemeentelijke Brandweer uitrukt bij zo'n melding.
Dat Schlijper het opvatte als zou ik de suggestie wekken dat hij het aangestoken zou hebben is iets dat in zijn hoofd opkomt, maar niet in het mijne.
Verder heb ik nooit enige aanvaring gehad met Schlijper of welke fotograaf ook. En ik heb nog steeds het grootste respect voor het werk van Schlijper ondanks de nare ervaring dat hij mij via de email van 'smaad' heeft beschuldigd. Iets waarover hij blijkbaar niet van plan is te erkennen dat dit wat heetgebakerd (dat krijg je met brandjes) was. Wat mij betreft was de kous af. Maar niet bij jullie? Ik wou dat wederzijds zaken niet opgeblazen werden, dat woordje "altijd" zit me nu een beetje dwars in de keel, maar ik slik het wel door hoor!
Hnek Breeveld
-9-  Hnek Breeveld:
Wat een onzin, ik slaap ook wel eens in de tram en niemand die zich er druk om maakt..

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.