Home > > Brug Kinkerstraat

Brug Kinkerstraat

Serie: Een paar minuten Amsterdam (3)


drie reacties op "Brug Kinkerstraat"

De Lutsjes
-1-  De Lutsjes:
Ontwaren we daar mevrouw Sjaan niet op weg naar, wellicht haar kapsalon? Wel de hoogste tijd gezien de uitgroei...
Bart
-2-  Bart:
Goh, Arnoud, dankjewel, dit was even een nostalgisch beeld: héél vroeger ging ik met mijn vader op de brug 'bootjes kijken', laat er nu net zo'n boot onderdoor varen, simpel binnenvaartschip,toen meestal geladen met graan of ander spul ('bulk') heette dat toen, en daar lagen er soms wel zes naast of achter elkaar,vooral aan wat mijn vader toen de 'Sloterkade' noemde.Dat was vanwege de chocoladefabriek(Bensdorp?)Enfin, meestal als ik bij mijn grootouders was, rook het naar chocolade...
Mooi filmpje...
JohnN
-3-  JohnN:
Opzij opzij opzij maak plaats maak plaats maak plaats - duidelijker kan het niet in beeld gebracht met de vliegende start van die scheurscooters op weg naar... naar wat?

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.