Home > > Winter in Amsterdam

Winter in Amsterdam


vier reacties op "Winter in Amsterdam"

Maaike
-1-  Maaike:
Prachtige beelden Michael!
Die sneeuw maakt alles extra mooi: de stad en de mensen.
De sneeuw verbroedert: opeens praten we met elkaar in de vertraagde, propvolle tram, maken we de stoep schoon en zijn we heer in het verkeer.
Alleen die afschuwelijke “wintermarkten” op de pleinen in het centrum: gatver! Mag dat snel weg?
Michael
-2-  Michael:
@Maaike: Ben het met je eens en ben ook niet zo'n fan van die wintermarkten. Ik ben in de video dan ook hier begonnen, met die plastic sneeuwpop, om uiteindelijk te eindigen met een handgemaakte pop, om van lelijkheid naar iets moois over te gaan. Toch wordt er wel aardig op die ijsbanen op de pleinen geschaatst volgens mij, dus kennelijk is er wel een publiek voor.
Rob Alberts
-3-  Rob Alberts:
De winter is mooi!
Henk
-4-  Henk:
Ja mooi bewegend beeld. De winter verstilt echt. Hier ook een mooi plaatje van een tropische touch aan de winter in Amsterdam: http://rogierrood.nl/photo/...

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.