Home > > Roekeloze dame raakt de weg kwijt

Roekeloze dame raakt de weg kwijt

Zojuist is een mevrouw met haar auto vol tegen een gevel aangereden op de hoek van de Witte de Withstraat en de Van Kinsbergenstraat. Daarbij verloor ze haar bumper en vernielde ze ten minste twee betonnen paaltjes.

De vrouw zette de auto vervolgens snel in zijn achteruit, en scheurde richting de Postjesweg. Volgens een ooggetuige slingerde ze daar voor de Albert Heijn, en dus zonder voorbumper, over de weg heen. Enkele voetgangers moesten aan de kant springen.

Mijn broer Tom kwam toevallig een minuutje na het gebeuren langs de plek des onheils. "Alle mensen op de tramhalte stonden nog steeds perplex," zo zei hij. Hij nam onderstaande foto's.


elf reacties op "Roekeloze dame raakt de weg kwijt"

e.r
-1-  e.r:
Zojuist... hmmm, ff checke: t is nog daglicht op de foto - geen schaduw te zien - ook geen schade aan de gevel. Was t misschien die achteruit-specialiste uit Oost ... Germaine?... die hier wat oefeningen kwam doen.
Arti
-2-  Arti:
Was dit niet de vroegere snackbar waar steeds ruiten ingegooid werden en vervolgens een jeugdhonk van YfC werd geboycot? Of zomaar een buurtwinkeltje.
Jan Stender
-3-  Jan Stender:
Was de dame beneveld,door de drank of drugs?
Marco
-4-  Marco:
@Arti
Nee die snackbar, geterorriseerd door voornamelijk Marokkaanse medelanders (maar hadden ook Nederlander jongens kunnen zijn hoor! ;) ) zat bij de hoek met de Van Speijkstraat.
Arnoud de Jong
Om de reactie van Marco even in een context te plaatsen (anders lijkt het allemaal zo ongenuanceerd):
http://arcoverburg.blogspot...
jaap
-6-  jaap:
Verdwaase correspondent mist een Tomtom.

Burger-, scanneriaanse journalistiek.
Moet dat niet naar At 5 etc.
jaja
-7-  jaja:
(d)
mrc
-8-  mrc:
en.....?...kenteken onthouden c.q. gefotografeerd?...
mrc
-9-  mrc:
...nl anno 2009, De boel aan gort gereden, niet uitstappen om vervolgens de verzekering e.d. te regelen..........nee....gewoon door rijden... zo snel mogelijk, de schade en rotzooi is voor andere. Amsterdam is zo asociaal geworden de laatste jaren...bah bah.
Arnoud de Jong
@mrc: het doorrijden na een aanrijding is niet iets van de laatste jaren hoor! Iemand paraat wanneer het bonus-malus systeem is ingevoerd??
Dick
-11-  Dick:
is zij inmiddels getraceerd en opgepakt?

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.