Home > > Amsterdam in beeld - jaaroverzicht 2007

Amsterdam in beeld - jaaroverzicht 2007

Amsterdam - Na het jaaroverzicht in radioformaat, de eerste aflevering van Amsterdams Accent, mag natuurlijk een overzicht van de foto's en cartoons op Amsterdam Centraal niet ontbreken. Laat het het hele jaar nog eens aan uw oog voorbijtrekken in de Amsterdam in beeld diashow:
Get the Flash Player to see this player.twee reacties op "Amsterdam in beeld - jaaroverzicht 2007"

Helen Fox
-1-  Helen Fox:
Hallo,Ik heb net gekeken naar de Kinkerstraat, en ik dacht dat ik daar misschien de Hema zou zien-maar dat ging niet. Ik heb zelf vroeger in de Tollensstraat gewoond tussen de Jacob van lennep en Borgerstraat. Ik zou graag willen weten of die straat er nog zo uit ziet.Ik woonde op No.94-op die hoek was Kaai de melkboer-aan de andere hoek was een sigaren winkel-aan de overkand hoek van Lennep was een groente zaak. Ik spreek nu van 1952 toen ik daar woonden.
Hartelijke groeten.
hgf18@kol.co.nz
yanny scutt
-2-  yanny scutt:
Mooi overzicht en mooie foto's!

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.