Home > > Andere tijden

Andere tijden

sleutel
Zuidoost - De renovatie van de Bijlmer voltrekt zich in een duizelingwekkend tempo. De ene na de andere flat wordt verbouwd of - vaker - gesloopt (behalve de mijne, maar dat is een ander verhaal). Geen wonder dus dat ze zelfs op het stadsdeelkantoor het overzicht soms kwijtraken.

Bij de parkeerontheffing die ik voor mijn verhuizing aanvroeg, kreeg ik een omgevingsplattegrond van een paar jaar geleden. Op de kaart staan diverse flats die al gesloopt waren toen ik ruim drie jaar geleden in de Bijlmer kwam wonen. En ik moest en zou een sleuteltje voor de klapplaat meenemen, om de auto langs de autowerende maatregelen aan de Bijlmerdreef te loodsen.

Die klapplaat, die was er al niet meer toen ik met mijn spulletjes de Bijlmer in verhuisde. En nu ik er weer weg ga, is niet alleen de plaat, maar ook de Bijlmerdreef in zijn toenmalige vorm verdwenen.

Mijn tegenwerpingen haalden niets uit. Meenemen die sleutel, en afrekenen bij het loket.

Affijn, als ik straks de sleutelborg maar terug krijg.

Reageer op "Andere tijden"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.