Home > > Post Aboutaleb onzeker

Post Aboutaleb onzeker


vijf reacties op "Post Aboutaleb onzeker"

alex
-1-  alex:
Gooi maar in de afvalbak.
-2-  :
hmmm, onder Donner, staatssecretaris van Sociale Zaken...
AM van Putten
-3-  AM van Putten:
Eerst teleurgesteld; geen ministerspost. Maar...............staatssecretaris Sociale Zaken. toch goed nieuws Als tegenhanger op soc. zaken en werkgelegenheid van Donner, daar is een PvdA-zwaargewicht nodig. Dus, beter staatsecretaris op die post dan minister op een onbeduidender plek. Gefeliciteerd Aboutaleb !!
Brigitte
-4-  Brigitte:
Gefeliciteerd? Nee, Aboutaleb heeft in Amsterdam nog een klus te klaren en dat is de reorganisatie van het DWI. Wat is nu zijn toegevoegde waarde in Den Haag? Dat zou ik nu graag wel eens willen weten? gewoon een ordinaire cariere switsch, niets meer of minder. Kan iemand mij eens vertellen wat nu zo bijzonder aan Aboutaleb is. Ik kan het niet ondekken. Hij heeft geluk gehad bij een vreselijke gebeurtenis, maar wat was nu zijn rol geweest als dit niet zo was geweest. Puur emotie dus. Maar ik hoor graag de mensen die er anders over denken.
E.R.
-5-  E.R.:
Poste Protestante

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.