Home > > Chiel van Zelst

Chiel van Zelst

Wie?

Chiel van Zelst.

Nogmaals: wie?

Onze nieuwe nachtburgemeester!

Oh, díe Chiel van Zelst! Ja, die Chiel van Zelst is van zins de komende drie jaar van zijn ambtstermijn allerlei spannende zaken te bereiken in de Amsterdamse nachtpolitiek.
Wat dan precies? Ik moet helaas bekennen dat deze verkiezingen aan mij voorbij gegaan zijn - en ik heb dus geen idee op wat voor 'ticket' Chiel gewonnen heeft. Ik heb al nauwelijks een idee waar ik uit kan kiezen voor de gemeenteraad, laat staan voor de nachtburgemeester.

Begrijp me niet verkeerd: ik denk dat het cruciaal is dat er mensen zijn die opkomen voor de belangen van de nacht. Amsterdam is een uitgaansstad, alleen hoor je dat niet terug bij de gemeenteraadsverkiezingen. Om ervoor te zorgen dat er toch mensen zijn die blijven strijden voor ruimere openingstijden, vrij paaldansen waar we willen en wat minder geëmmer over wat lawaai op straat, lijkt me zo'n nachtburgemeester zeker goed. En eerlijk is eerlijk, die Chiel lijkt me ook de geschikte persoon: als programmeur van de Sugarfactory en kunstenaar zit hij met zijn neus bovenop de hippe scene maar ook op de alternatieve scene.

Belangrijk dus, die nachtburgemeester. Ik had alleen graag wat meer van de campagnes vooraf gezien. Of ben ik gewoon ouder aan het worden en ga ik te weinig uit?

tien reacties op "Chiel van Zelst"

emiel
-1-  emiel:
Ik zag alleen in het Parool van afgelopen zaterdag dat er opnieuw een verkiezing was voor de nachtburgemeester. Verder niets over gehoord of gezien. Ook de afgelopen jaren helemaal niets gehoord of gezien wat de vorige nachtburgemeester kennelijk allemaal heeft gedaan dan wel heeft bereikt.
Maar...mischien ben ik ook wel iemand die niet in de juiste scene heeft gezeten.
Het zal best een belangrijke functie zijn, die van nachtburgemeester. Maar ik zou het toch wel aardig vinden als we in de loop der tijd wat meer horen van de nieuwe burgemeester. Of werkt deze slechts voor een incrowded clubje?
Suffie
-2-  Suffie:
Ik denk er serieus aan om nachtanarchist te worden..
Alex
-3-  Alex:
Suffie, mag ik dan meedoen?
Helen Fox
-4-  Helen Fox:
Hallo,
Ik zou heel graag zijn assistente willen zijn, ook al moet ik daar speciaal 12,000 mijlen met vliegtuig mee doen.
Misschien dat ik dan ook eens iets van het nachtleven kan zien, want ik woon hier in een heel klein dorpje in Nieuw Zeeland, en hier is nooit iets te beleven zelfs niet op ouderjaars' avond, want dat mis ik wel omdat het altijd zo gezellig was in “Mokum” in “the good old ouwe tijd”.

Maar, ik moet zelf maar mijn pleizier maken met mijn vrienden.

Hartelijke groeten,
Helen Fox.
HelenG18@kol.co.nz
-5-  :
waaauw, lezers uit Nieuw-Zeeland!
Spinoza scholengemeenschap
-6-  Spinoza scholengemeenschap:
Goeden middag
misschien kan u ons vertellen waar wij de blikvangers kunnen kopen. Wij willen enkele van die blikvangers op het schoolplein plaatsen.
Bij voorbaat dank
Spinoza scholen gemeenschap
ST.- Maartenscollege
Voorburg
Mierenneuker
-7-  Mierenneuker:
Scholen gemeenschap? Een orgie tussen scholen?

goeden middag > goedemiddag
scholen gemeenschap > scholengemeenschap
ST.- Maartenscollege > St.-Maartenscollege

Zo te zien moet het St.-Maartenscollege eerst investeren in taallessen.
chiel van zelst
-8-  chiel van zelst:
Hallo, zal ik mij dan maar even voorstellen?.. Mijn naam is Chiel van Zelst, en ik ben sinds twee dagen de nieuwe nachtburgermeester van Amsterdam. Bere trots op mijn nieuwe baan. Onbetaald, dat wel maar wel de mooiste baan van de wereld. Uitgaan met mensen praten en ze van de goeie zaak overtuigen. Amststerdam is een mooie stad om uit te gaan. Al gaan de kroegen wel wat vroeg dicht. Ik probeer het goeie voorbeeld te geven en mensen te motiveren zelf initiatief te nemen. Mijn volledige partij program kunt u lezen op http://www.chiellerie.nl, daar is ook een agenda van mijn galerie te zien. Verder ligt het in dce bedeoling om in zeer binnekort een speciale interactieve nachtburgermeester site op te richten. Doel: in contact komen met jullie, het pulbiek, de mensen die de nacht bezoeken! Tot snel! Chiel van Zelsts, de nieuwe nachtburgermeester van Amsterdam
carolien
-9-  carolien:
Proficiat Chiel. Kijk dat is nu eens een goed initiatief om je gelijk maar even bekend te maken op dit weblog. Ik ga heel erg hopen dat je dit regelmatig zal blijven doen.
ronald linger
-10-  ronald linger:
Het eerste publieke optreden van onze nieuwe Nachtburgemeester is trouwens aanstaande Zaterdag in de sugarfactory.Lijnbaansgracht 238, waar het LFTFLD collectief zijn twee jarig bestaan viert wilt uw persoonlijk kennis komen maken met onze nieuwe nachtburgemeester.kom langs verder zijn er ook nog optredens van Malle pietje en de Bimbo,s en de Dj,s Sandrien, kid Goesting en Neonrider

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.