Home > > Weet u de weg naar Centrtorwegtion?

Weet u de weg naar Centrtorwegtion?

centrtorwegtion
Dat de bandjes die vertellen op welk station je bent, in de oude metrostellen vaak niet goed staan, is bekend. Het blijf irritant om telkens een verkeerd station te horen, zeker als je ook nog geconcentreerd aan het lezen bent. Huh? Waar ben ik nu? Vooral lekker als je toerist bent en werkelijk geen idee meer hebt, waar je bent, zeker als de routekaarten in het metrostel ook nog eens verkeerd zijn of zelfs helemaal ontbreken.
Gisteren gaf het vertrektijdenbord op metrostation Bijlmer voor de aardigheid ook nog een onduidelijke bestemming aan: Centrtorwegtion. Een spookmetro, met een spookbestemming...

twee reacties op "Weet u de weg naar Centrtorwegtion?"

stefan koopmanschap
-1-  stefan koopmanschap:
De bandjes in de tram kunnen er ook wat van hoor. Toen ik een paar maanden terug voor het eerst naar mijn nieuwe baan in Amsterdam moest, stapte ik een halte te laat uit daardoor. Gelukkig was het maar 1 halte ;)
Jeroen
-2-  Jeroen:
Dat zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat Station Bijlmer verbouwd wordt.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.