Home > > Laser 3.14

Laser 3.14

<%image(20051011-OG1011.gif|387|294|)%>
<%image(20051011-OG1011.gif|387|294|)%> De teksten van de Amsterdamse stadsprofeet Laser 3.14 intrigeren...

negentien reacties op "Laser 3.14"

Geert Bravers
-1-  Geert Bravers:
Staat Menno daar nou wild te plassen?
filosoof
-2-  filosoof:
raak! een hele goeie:) mooi gemaakt
TRM164
-3-  TRM164:
hahaha, ja da's de eerste reactie van veel..
moest hem even zijn kant op mailen, ;D
axl
-4-  axl:
laser sinds wanneer is het om geslagen naar loser!!
axl
-5-  axl:
je teksten hebben me wel heel vaak aangesproken maar je woordkeuze is en disrespect voor gelovigen thja hiepo criet is ook een manier van geloven,in niets dan dan jouw ..
yanny scutt
-6-  yanny scutt:
Lekker aangeschoten. Heerlijk! Leuke tekening. Groet; Yanny
guus
-7-  guus:
- Laser is echt een fucking sell out met zn gegooglde texten.

- Loopt alleen maar op makkelijke gedoogde schuttingen te taggen

- Denkt dat hij heel vernieuwend is met zn Basquiat gegooglede gepikte texten

- Ziet zichzelf als een of andere profeet

- Is onwijs arrogant.

- Kortom een vuile domme lul is het. Dikke kuttoy dat je erbent.
Flippie
-8-  Flippie:
Beetje jammer dat die dude denkt dat hij echt heel tof is, een keer mee gepraat, stond bijna te kotsen van het gezwam uit zn mond. Heeft het veel te hoog in zn bol, wordt weer helemaal kwaad als ik er aan denk. EIKEL
Menno
-9-  Menno:
Guus en Flippie, de enige 'losers' die ik hier aantref zijn jullie. Zit jullie blijkbaar erg hoog om dit kwijt te moeten, stelletje frusti's.
Slasher
-10-  Slasher:
Nou nee hoor Menno, jij kent hem duidelijk niet of je bent zelf een rare kwast. Ben het helemaal eens met Flippie en Guus, wat een ongelofelijke eikel is die gast. Heb met hem gepraat in Den Haag toen er een streetart tentoonstelling wat.

Wat een zelfingenomen gprick is het. En dat voor het prutwerk wat hij maakt. Hoop dat hij weer snel verdwijnt in de openbare ruimte en weer gaat werken achter de kassa.
Menno
-11-  Menno:
Slasher, ik ken 'm wel degelijk en vind het een aardige gast, die zeer mooi werk maakt. Jouw beargumentering is niet heel erg sterk...
slasher
-12-  slasher:
Oh daarom reageer je zo onterecht positief, dat jij nu mensen aardig vindt die zichzelf heel vet vinden en credits eist voor dingen die hij niet heeft gedaan of de moeite niet waar is. Dat spreekt voor jou, dat snap je.

Zeer mooi werk maken is natuurlijk zo suggestief als het maar zijn kan en zeker van een bekende van hem
Als objectief mens stelt het werk geen reet voor, zeer dun en daarom des te meer zo kwalijk dat hij (de selfclaimed straatprofeer) er credits voor wilt.

Ik ben trouwens niet de enige die het een ongelofelijke lul van een vent vindt.

Nou doei eh met je slappe verwijzing naar mn argumentatie terwijl je duidelijk geen kaas van graffiti en al helemaal niet van kunst hebt gegeten. Maakt niet uit hoor, maar hou dan je waffel en bemoei je niet met grote mensenzaken.
Menno
-13-  Menno:
Neen, ik heb me nooit verdiept in graffiti, maar om nu te zeggen dat ik geen kaas heb gegeten van kunst enkel op basis van het feit dat ik zeg Laser's werk mooi te vinden, gaat te ver.
Kwestie van smaak.
slasher
-14-  slasher:
Nee hoor, gaat helemaal niet te ver.

Kwestie van smaak is wel heel makkelijk eh Menno.

Hou jij het bij je strips. (wat cool is) dan hou ik het wel bij graffiti en kunst.
Ieder zn leest.
Berend
-15-  Berend:
Ik ken 'm niet maar houd dat graag zo. De quasi-diepzinnigheid van zijn pretentieuze geleuter hangt me meters de keel uit. Moeilijke woordjes opzoeken op wikipedia en dan een als los zand samenhangend zinnetje ergens neerkrabbelen maakt iemand in mijn ogen geen “straatdichter” of “artist”. Of anders een hele slechte.
hh
-16-  hh:
de reden waarom hij zoveel media aandacht krijgt is omdat het orgineel is en omdat die gozer een mediageil mannetje is. hij heeft zelfs een hyves!!!kansloos zeg
Marjolein
-17-  Marjolein:
Boeiende discussie. Ik wist helemaal niets van die gast, behalve dat ik net een interview met hem zag op parool.tv. Als ik in de stad een tekst van hem tegenkom, word ik daar meestal wel blij van. Ze zijn mooi, leesbaar en meestal ook best raak. Vind ik. Objectieve personen bestaan natuurlijk niet.
Ik weet in ieder geval dat ik niet de enige ben. Of hij aardig is of niet boeit me niet.
Ik vind het ook goed dat hij vooral op bouwmateriaal spuit. De tijdelijkheid van zijn teksten maakt ze boeiender. Als hij echt zo vaak in de media is, is dat eigenlijk wel jammer. Ik vond het altijd wel romantisch om tijdelijke teksten van een onbekende te lezen. Dat hij een hyves heeft is dus echt een minpunt.
pieter
-18-  pieter:
sjonge. wat ik hier af en toe lees is weer de archetypische nederlandse kinnesinne dat grote originele kunstenaars er toe bracht dit klote land achter zich te laten. shame! shame! shame!
Theo
-19-  Theo:
Gossiepossie, wat een afkeer van ons mooie landje. Ga lekker trouwen met die vent als je zo gek op 'm bent.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.