Home > > Toch lente en fijne vrienden

Toch lente en fijne vrienden

<%image(20050510-bloemac3.jpg|140|140|)%>
Ik weet het, het is toch lente! Ik fiets op mijn fiets, die ik heb opgetuigd met plastic tulpen en rozen, voor het lentegevoel zeg maar, naar mijn vrienden in de Nieuwe Meer. Zie ik toch zomaar een babymeerkoetje in het water naast het fietspad! Wat een geluk. Nu is het toch lente geworden in Amsterdam.

Die vrienden zijn fijne vrienden, van het type kunstenaars en creatieven. Zij zijn niet zo snel in de war, zoals ik, bij gebrek aan lente, vanwege de smerige lucht in de stad of bonnetjesloze politici. Zij doen het met kunst en ik ga er graag heen. En komend weekend weer!
Want zondag 15 en maandag 16 mei staan van 12.00 - 19.00 uur helemaal in het teken van "Nu, en het moment naar de Toekomst".

<%image(20050507-autoshowroom.jpg|140|140|)%>
Op de terreinen van de Nieuw en Meer en 's RijksHemelvaartdienst [Oude Haagseweg 51 t/m 165] is dan openbaar spektakel met open werkplaatsen en ateliers en alles is omgetoverd tot een prachtig decor. Er zijn rondleidingen en er is eten en drinken in beide restaurants. De beambuz rijdt een Indiase roadmovie en er zijn een lobbytent, strandsculpturen,
<%image(20050507-collage.jpg|140|140|)%>
een mobiel dialoog promotieteam, kast met de toekomst, gokpaleizen en cultuurgonzen, previews ad parnassum en een testportal. Er is anti-beweging, een spel met de knikkers en het wonderhok. En www.9292ov doet ook mee!

Hier ga ik weer energie opdoen, zeker weten!
Kom je ook?
ouder:
Stadspoorten
nieuwer:
Kies je pad

twee reacties op "Toch lente en fijne vrienden"

-2-  :
Hee top! Ik zal het doorgeven, dat ze tenminste 1 gast kunnen verwachten ;-), kom je alleen of met gevolg?

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.