Home > > Haal op die kaarten

Haal op die kaarten

<%image(5/010823-Damslapers2.jpg|140|140|Damslapers)%>
Amsterdam organiseert op 29 april 2005 in de avond een groot cultureel publieksevenement op de Dam ter gelegenheid van het 25-jarig regeringsjubileum van koningin Beatrix. De koningin zal dit feestelijke evenement bijwonen.

Afgezien van de gebruikelijke genodigden lijken weinig Amsterdammers de feestelijkheden bij te gaan wonen. Burgers van Amsterdam zijn wel uitgenodigd, maar willen niet: van de 6000 kaarten die gratis te geef zijn, zijn er pas 2000 gereserveerd.
De combinatie van het koninklijk huis met een elitair programma van ballet en klassieke muziek is natuurlijk dodelijk voor een grote vraag naar kaarten. Voor welke Amsterdammers is dit programma in godsnaam bedoeld?

Maar Amsterdammers, grijp uw kans! De gemeente Amsterdam geeft maar liefst zeshonderduizend euro uit voor dit feestje. Dat is al snel 1000 euro subsidie per kaartje . Die laat u toch niet liggen? Stel de koningin niet teleur, en vraag die kaartjes op. Al is het alleen al om een zakje bloem richting haar te gooien.

negen reacties op "Haal op die kaarten"

Adam Smid
-1-  Adam Smid:
Eigenlijk zou de kraakbeweging net zoals de vorige keer eens een goed feestje moeten organiseren. De woningnood en speculatie zijn inmiddels weer op hetzelfde niveau als toen. Jammer dat 'geen woning geen jubileum' niet zo mooi allitereert. Een vara t-shirt voor degene die met iets beters komt...
Arie
-2-  Arie:
heb je geen t shirt van stad radio amsterdam dan is de cirkel helemaal rond...

enne wie zit er nou te wachten op een sullig concert, bijna niemand waarom nou eindelijk niet iets swingends!!!

(maxima loves tiesto)
-3-  :
De line-up, of hoe heet dat bij dergelijke evenementen, stond mij inderdaad zo tegen dat ik geen moment aan het reserveren van kaarten heb gedacht. Zonde.
arie
-4-  arie:
Je kan nog steeds reserveren het is verlengt tot vrijdag 12/4

maar eh................ het blijft een feest voor de plebs/bobo's en andere pluche figuren (want bea's wil is wet en dus kijken we op het door ons betaalde feest naar oa ballet)

en dus wordt het nix
-5-  :
Het zijn ook nog staanplaatsen trouwens ;)
eric
-6-  eric:
een vara tshirt, mijn god
Margriet
-7-  Margriet:
Leuk hoor, dan bestel je een kaartje en dan krijg je dit:

**********************************************
** THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY **
** YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE **
**********************************************

The original message was received at Sun, 10 Apr 2005 12:40:48 +0200
from asd1mx001.asp4all.nl [62.112.224.5]

----- The following addresses had transient non-fatal errors -----
<tbielsma@bda.amsterdam.nl>;

----- Transcript of session follows -----
<tbielsma@bda.amsterdam.nl>;... Deferred: Connection refused by bda-mail-01.amsterdam.nl.
Warning: message still undelivered after 4 hours
Will keep trying until message is 5 days old
nel
-8-  nel:
feestje wordt door de Stad Amsterdam aangeboden aan Trix. Natuurlijk ze zal best wel een vinger in de pap gehad hebben, maar ik ben benieuwd wie dit evenement nu verzonnen heeft. Geeft toch te denken als je met kaarten moet gaan leuren. Het kost allemaal een lieve duit. Zal het een buro zijn geweest van buiten Amsterdam, het buro wat I Amsterdam heeft bedacht, of ....ja wat en wie eigenlijk.
Had maar een leuke prijsvraag uitgeschreven voor Amsterdammers met een leuk idee voor dit evenement. Was het vast leuker geweest.
Thomas S
-9-  Thomas S:
Toen Beatrix 60 jaar werd, wilde ze niet luisteren naar een groepje volkse Beafans, dat wat liedjes voor haar ingestudeerd had om op de Dam voor haar te zingen.
En nu wil het volk niet op haar feestje komen. Ach gut.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.