Home > > De Annexatie van het Centrum

De Annexatie van het Centrum

Vier weken geleden maakte ik melding over de onduidelijkheid van het Rhijnspoorplein; de vraag… bij welk stadsdeel hoort het nu eigenlijk?

Gister kwam ik er achter dat ook in de Czaar Peterstraat een straatnaambordje hangt waarop deze straat per abuis aan Oost wordt toegeschreven. Inmiddels heb ik ook uit de Volkskrant begrepen dat dit niet eens zo’n slecht teken is, gezien het dubieuze optreden van het binnenstadsbestuur… als je dat stukkie leest zou je als centrumbewoner bijna wensen dat het centrum geannexeerd werd door Oost ofzo. Maar ok; ik wil gewoon vertellen dat ik midden in het centrum van Amsterdam woon, dus toch liever dat bordje vervangen…


Reageer op "De Annexatie van het Centrum"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.