Home > > Theo

Theo

Theo, jij smerige papzak met die eeuwige peuk in je smoel, die altijd en overal alleen maar kankeren kon. Lelijk dik zwijn wat alleen maar beroerde films maakte, en alleen maar samen met Theodor Holman huilend dronkend kon worden, klagen over hoe slecht de wereld is. Theo, jij ontzettende nazi die er alles aan deed om de moslims in dit land te beledigen en tegen je in het harnas te jagen.

Jij, Theo, wist precies wat je deed. Waar je ook kwam, overal verdedigde je mijn recht om jou uit te schelden. Jouw recht om anderen dom en achterlijk te noemen. Ons democratische recht op vrijheid van meningsuiting: het principiele recht dat de ander heeft om te zeggen wat ik niet horen wil.

Gebruik maken van dat recht heeft je de kop gekost. Wij in Nederland zijn het nu aan jou verplicht jouw voorbeeld te volgen. Om te laten zien dat er grenzen zijn. Laat niemand vanaf nu dus nog een blad voor de mond nemen en eerlijk zeggen wat hij denkt.

Kick some ass in the afterlife, Theo.


Reageer op "Theo"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.