Home > > De bui

De bui

Het stadsdeel centrum wil grachten opengraven; dat maakt de stad nog interessanter voor toeristen. tKost minimaal 20 miljoen, dat wil zeggen… de goedkoopste variant. Hoewel; uit ervaring weten we dat we minimaal anderhalf maal de berekende prijs kunnen rekenen bij de uiteindelijke afrekening. Zeer vervelend.

Balkenende is trots op zijn land, het presentje dat hij de wereldleiders van formaat geeft als ze op bezoek komen ter gelegenheid van zijn voetje of het voorzitterschap van de Europese Unie, is een paraplu. Niet orgineel, maar wel zeer praktisch in het regenachtige koudekikkerlandje.

Stadsdeel centrum volgt zijn voorbeeld. Voor de merchandise is er een paraplu ontwikkeld van het stadsdeel; helemaal wit, met heel klein daarop een logotje van t stadsdeel. Op een of andere manier; ik vind t geen reclame, je zelf aanprijzen als regenachtige stad. Maar doordat t stadsdeel besloot zijn logo zo piepklein er op te zetten zodat je t nauwelijks kunt zien, zal t weinig schade aanrichten. Of is dit relatiegeschenk een teken dat t huidig stadsdeelbestuur de bui van een flink fiasco al ziet hangen?

ouder:
Grasmat
nieuwer:
Computerblunders

Reageer op "De bui"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.