Home > > Ambtnrn afko's

Ambtnrn afko's

Een normale subsidieaanvraag moet aan criteria voldoen; zo ook als je die doet aan t Stadsdeel Amsterdam Centrum. Je aanvraag moet voldoen aan t volgende: BVLC, SMART en MAPE. Pardon?

BVLC; t project moet bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid of communicatie verbeteren. En t liefst allevier tegelijk.

SMART; t project moet specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden zijn.

MAPE; in de aanvraag moet duidelijk zijn welke middelen, activiteiten, prestaties en effecten t project heeft

Heel handig die ambtenaren afkortingen, maar t zegt mij nog zo ontzettend weinig. Ik wil dat een project gewoon voldoet aan LEUK, HAAS en PASSIE… ook geen idee waar dat voor staat namelijk.


drie reacties op "Ambtnrn afko's"

Edwinek
-1-  Edwinek:
Het bedrijfsleven zit ook vol ambtenaren. De doelen die ik verzin voor mijn beoordeling (bij een grote bank is dat) moeten ook SMART zijn.
odette
-2-  odette:
Ja, bij mij op het werk moet ook alles SMART zijn.
Hein
-3-  Hein:
Ik vind het goed als je bij een subsidieaanvraag moet aangeven wat er uitkomt. Uiteindelijk is het ons geld. Het stadsdeel bleek van veel subsidies helemaal niet te weten wat het opleverde. Dat betekent dat wie een subsidie weet los te krijgen er van alles mee kan doen zonder dat duidelijk is of de samenleving er wat mee opschiet

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.