Home > > Eerstejaars

Eerstejaars

Mijn naam is Sanne en ik kom uit Weiteveen in Drenthe. Ik ga nu psychologie studeren aan de UvA omdat de UvA een van de beste docenten op dat vak heeft. Ik hou van uitgaan en feesten, maar ik sport ook af en toe.

Mijn naam is Diederik en ik kom uit Eindhoven. Ik ga Economie studeren aan de VU, omdat het een gaaf vak is. Ik woon net op Uilenstede en vind het beregezellig daar. In mijn vrije tijd speel ik hockey en zaalvoetbal.

Mijn naam is Erik en ik kom uit Zoetermeer. Ik doe nu rechten aan de UvA. IK wilde graag naar Amsterdam komen omdat daar van alles gebeurt: uitgaan, feesten, dat alles...Ik wil het echte leven proeven en dat kan hier.

5 jaar later.

Mijn naam is Sanne en ik woon in Amsterdam. Ik ben gestopt met mijn studie en werk nu fulltime als bardame in de Jimmy Woo. Ik wil eigenlijk het liefst DJ worden en oefen daar nu in mijn vrije tijd elke dag op. Ik draai techno en elektro, en heb al op middelgrote feesten gestaan. Dancevalley here I come!

Ik ben Diederik en kom uit Amsterdam. Ik studeer economie en heb een eigen bedrijf ernaast opgericht. Wij leveren op maat gemaakte marktverkenningen voor starters en middelgrote bedrijven, want die hebben vaak niet de expertise en tijd om marktonderzoek te doen. We hebben een groot netwerk van leveranciers van informatie en die informatie compileren wij dan weer naar de gebruiker toe. Druk? Zeker, maar ook de moeite waard.

Ik heet Erik en ben Amsterdammer. Ik ben net begonnen met werken bij Stibbe. Ik zoek nu een mooi huisje om te wonen, liefst binnen de ring en vrij groot, want ik wil gaan samenwonen met mijn vriendin. Na jaren op zo'n studentenhok wordt het wel tijd voor wat groters. Het is hard werken bij Stibbe dus ik verwacht mijn eerste vakantie pas over twee jaar te hebben. Dan gaan we wel samen naar Burma, hebben we al besloten.

Dit jaar, net als elk jaar.

Een nieuwe lichting goudzoekers.

Een nieuwe lichting verhalen.


vijf reacties op "Eerstejaars"

Noud!
-1-  Noud!:
Ik ben Noud en kom uit Eindhoven. Ik ga na 7 jaar studies in Amsterdam hopelijk snel weg hier. Enja, ik zeg nog steeds enigste, bij (niets), praat nog met een zachte G en mijn oren doen nog steeds pijn van die rollende R.
toine
-2-  toine:
Erik bedoelt waarschijnlijk Myanmar, of wil hij ook bijvoorbeeld naar Ceylon?
Dr.D
-3-  Dr.D:
Wij konden vroeger niet eens studeren!
Daar was de tijd toen namelijk niet rijp voor!

“Studenten moeten nog veel leren.” (c) Dr.D
Evil Arie
-4-  Evil Arie:
@toine
en dan vergeet je nog Siam
bas
-5-  bas:
Ey Sanne te gek hoor!!, wat een metamorfose hahaha.
Toch is een levensles bij je binnen gedrongen, en dat heb je geleerd door Amsterdam.
De stad waar alles kan , Ole ga zo door dame!!

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.