Home > > Fietsen met deze warmte

Fietsen met deze warmte

Ik fiets en kijk in de rondte en let slecht op in het verkeer. Het kan hier in Oost, we hebben zoveel vrijliggende fietspaden!

Door de warmte waan ik me weer terug in de tropen en de woestijnen in donker Afrika. En ik fiets en ik droom een beetje. Wauw! wat zijn de meiden en dames toch weer aantrekkelijk en sexy gekleed. Woon nu alweer bijna 1,5 jaar hier en voel me weer helemaal super. Gewoon supergelukkig in Oost!


zes reacties op "Fietsen met deze warmte"

daniel
-1-  daniel:
domweg gelukkig in de dapperstraat? Maar daar dragen de dames burqa’s ipv rokjes.
Maike
-2-  Maike:
Betere buurt bestaat niet! En niet alleen door de mooie dames, maar ook door al die leuke mensen die lekker op hun stoepetje gaan zitten als de zon schijnt. Flesje wijn erbij, stukkie kaas….gussellug! En de festivals in het Oosterpark en de markt en en enne..
Affijn, ik ben het gewoon erg met je eens. Gr, een dame uit Oost.
Stefan
-3-  Stefan:
Ja Maike! Voor mij zijn mijn stoep en ons Oosterpark ook favoriet, vooral als de zon schijnt.. koud biertje erbij en wat lekkers om te nikspikken! Helemaal goed en hmmmmm.
Noorderlicht
-4-  Noorderlicht:
Ik ben een Oost-forens, een indringer uit Westerpark.
Ik moet schoorvoetend bekennen dat ik de Oosterparkbuurt ook erg mooi vind.
Ook woonde ik acht jaar geleden even op de Vrolikstraat, voordat deze daadwerkelijk vrolijk werd. Toen ik er laatst doorheen fietste was ik helemaal beduusd van de gevels die er trots stonden te glimmen in hun pasgeverfde jas.
Gelukkig is die hele buurt een soort prestige-project voor menig ontwikkelaar: dat wordt nog wel eens een dolle boel à la de Pijp, voorspel ik hier.
Helaas zit ik in Oost voorlopig alleen binnen, achter een PC. Te kantoren.
Emma
-5-  Emma:
Nog nooit een burqa gezien op de Dapperstraat. Wel veel leggings, bierbuiken, goud, hoofddoeken, kinderen-met-schoenen-met-hakjes, tanktops, dreads. Aangevuld met bergen import-yuppen in keurige “jeans” die de sloot over durven te steken vanuit de Watergraafsmeer. Met Bugaboo, dat spreekt vanzelf. Kortom, het lijkt Amsterdam wel. Oost moet gewoon lekker onontdekt blijven, met alles dat De Pijp en Westerpark hebben, maar dan zonder opgeklopt hip.
Vincent
-6-  Vincent:
Binnenkort een fietstour doen in Amsterdam met Baja Bikes. Hopen op een lekker zonnetje dan!

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.