Home > > Fans van Froger

Fans van Froger

Vrijdag was ik op weg van Den Bosch naar Amsterdam, en jawel, bij mij in de trein zaten niet alleen de gebruikelijke forensen die na de vrimibo (vrijdagmiddagborrel) zich huiswaarts spoedden, maar ook een hele stoet Fans van Froger. Rene Froger trad namelijk die avond op in de Arena, u kent het wellicht als het stadion van Ajax.

De artiest in kwestie meldt trots op zijn website dat er files zijn onstaan rond het stadion, voor aanvang van zijn concert. Een hele eer; zeker rond Amsterdam ontstaan immers bijna nooit files. Ook wordt er aan de Burgemeester Stramanweg gewerkt in verband met de aanleg van de Utrecht Boog. Echt blij van zo’n mededeling hoef je dus eigenlijk niet te worden. Maar de waarschuwing werkte; vandaar dat deze fans per trein richting Duivendrecht gingen…

Nieuwsgierig naar de redenen van het bezoek aan de hoofdstad vroeg ik de dames tegenover mij wat ze kwamen doen: Rene Froger. En waarom Rene Froger? Mooie muziek. Tja, Marco Borsato vonden ze beter, maar die hadden ze al gezien in de Kuip. Maar dit zou een speciale avond worden; voor t eerst in de Arena, de plek waar ook Rafael voetbalt. Rene heeft wel humor, volgens de dames.

De man met het Rolling Stones shirt, ging ook voor het eerst naar de Arena. Nee, zijn voetbalploeg was PSV, dus met dat stadion had hij niet zo veel. Froger dan? “Ja, wel leuk. Ik zou er eigenlijk niet heen, maar mijn danspartner is nu op vakantie en had nog een kaartje over. Ach, en ik vind t wel leuk. Dus zei ze ‘Nou, dan krijg je mijn kaartje’, mijn danspartner is wel leuk ja.”

De laatste dame die ik aansprak had haar kaartjes gewonnen, en ging dus maar. “Ook zonde als je zo’n kans dan laat schieten, he?”

Gaat er dan niemand naar t concert die t gewoon echt fantastisch vindt? Als al die prijswinnaars, Borsatofans en danspartners hun kaartje hadden ingeleverd, had Rene een rustige avond gehad en was Amsterdam Zuidoost filevrij gebleven.


twee reacties op "Fans van Froger"

Nina
-1-  Nina:
Ik weet niet of je een idee hebt hoeveel mensen er in de Arena gaan, maar wel wat meer dan die 3 waar je t over hebt. Er zullen vast mensen tussengezeten hebben die Froger fantastisch vinden. Bij ieder concert zijn mensen die om andere redenen naar dat concert gaan (kaartje over etc.).
Aniet
-2-  Aniet:
Beetje late reactie ( maar beter laat dan nooit) Je vroeg je af of er mensen waren die het echt fantastisch vinden om naar Froger te gaan en ik kan je gerust stellen, dat zijn er genoeg!!!!Ik ben er zelf 1 van en ik ben 3 avonden naar de Arena geweest en ik kan je zeggen het was FANTASTISCH!!!!!!
De mensen die jij gesproken hebt zijn waarschijnlijk van die echte hollanders die wel toehappen als het maar gratis is,jammer dat je geen echte fans bent tegen gekomen,anders had je nu absoluut geweten,dat Froger zijn shows fantastisch zijn en dat hij de beste Nederlandse artiest ooit is en ook zal blijven!

groetjes Aniet

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.