Home > > Kunst in Westerpark!

Kunst in Westerpark!

Vandaag een positief geluid. Ook de leuke en mooie dingen mogen weleens gezegd. Stadsdeel Westerpark is vandaag de verdiende gelukkige. Het stadsdeel laat namelijk veel ruimte voor kunst en cultuur. Dat levert keer op keer leuke initiatieven op. Sinds kort woon ik in dit stadsdeel en volgens mij gebeurt hier op kunst en cultuurgebied veel meer dan in de stadsdelen waar ik eerder woonde. En daar word ik zo enthousiast van dat ik, buiten dit goede nieuws, ook nog reden zie om de non-reclame barriere van deze site even te doorbreken. Van 19 mei tot 6 juni is er namelijk ‘Nieuwe Domeinen’, een manifestatie met kunst, stedenbouw en architectuur. Komt allen naar Westerpark, hier gebeurt het!


twee reacties op "Kunst in Westerpark!"

Rickert van der Vlies
-1-  Rickert van der Vlies:
En vergeet niet de kunstvlaai van 8 tot 16 mei in de Westergasfabriek! (http://www.kunstvlaai.nl)
Robin
-2-  Robin:
lelijke kutkunst

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.