Home > > Asscher nieuwe fractievoorzitter PvdA Amsterdam

Asscher nieuwe fractievoorzitter PvdA Amsterdam

Lodewijk Asscher (rechts) ontvangt voorzittershamerEindelijk weer eens een positief bericht uit de Amsterdamse PvdA-gelederen, na alle moeilijkheden van de laatste maanden. Lodewijk Asscher, gemeenteraadslid en initiatiefnemer van Amsterdam Centraal, is vandaag benoemd tot voorzitter van de PvdA-fractie. Dit heuglijke feit kunnen we natuurlijk niet stilzwijgend laten passeren en daarom willen wij als correspondenten van Amsterdam Centraal bij deze Lodewijk van harte feliciteren!

Op de website van de Partij van de Arbeid zegt fractievoorzitter Asscher dat hij drie sleutelwoorden heeft genoteerd voor de komende periode: "Actie, actie en actie!" Dit zal hem geraden zijn. We gaan er namelijk niet van uit dat zijn fractie de komende tijd gaat zitten suffen en klaverjassen. In elk geval zullen wij als correspondenten vanuit alle Amsterdamse windstreken de nieuwe voorzitter wel eventjes scherp houden.

Lodewijk Asscher is Amsterdam Centraal een jaar geleden gestart om de afstand tussen politiek en burger zo klein mogelijk te maken. Hij is tevens voorzitter van onze redactie. Kijk, daar houden wij nu van, zulke korte communicatielijnen! Nu hij ook nog fractievoorzitter is geworden valt hier ons bij wijze van spreken een plaatsje op de eerste rang in de schoot. Deze invloedrijke positie zullen wij uiteraard ten volle uitnutten ten behoeve van de Amsterdamse bevolking!

Goed nieuws dus voor Amsterdam, voor de PvdA-fractie en voor Amsterdam Centraal. Want Lodewijk Asscher is een kundig en actief raadslid en bovendien een bijzonder vriendelijk mens, kunnen wij u uit eigen waarneming vertellen. In deze tijden van dikwijls harde taal moet een stadsbestuur daar vooral zijn voordeel mee doen.


drie reacties op "Asscher nieuwe fractievoorzitter PvdA Amsterdam"

edwin
-1-  edwin:
Offtopic: Waarom is deze Amsterdamse? Log zo verdomd Truttig?
Verbal Jam
-2-  Verbal Jam:
Om van die relnichten zoals jij een plezier te doen, nou goed?
edwin
-3-  edwin:
Die classificatie (relnicht) had ik nog niet eerder gehoord.
Zal wel projectie zijn V.J…

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.