Home > > vrouwenhuis

vrouwenhuis

Naast een jongerenhuis en een bejaardenhuis is in Osdorp een nieuw huis bedacht, een vrouwenhuis. Jawel, u leest het goed, een VROUWENHUIS. Een huis voor vrouwen en voor vrouwen alleen. Een huis vol vrouwen, verboden voor mannen. Nou ja, misschien worden wel hele jonge mannen toegestaan, maar als de snor eenmaal begint te groeien, …d’r uit!

“Wat moeten die vrouwen daar?” denken een aantal mannen (en vrouwen) onder ons wellicht. Een beetje keuvelen? Mooi niet. Osdorp Online licht een tipje van de sluier.

De vrouwen houden zich namelijk bezig met een cursus zelfmanagement. Voor een schappelijke prijs leren ze zichzelf kennen en voor zichzelf op te komen door effectief te communiceren, jazeker. Verder leren de vrouwen ‘nee’ te zeggen, en leren ze hoe je een toekomstplan maakt.

Ik moet er niet aan denken. Ik scheer mij voorlopig maar niet.


drie reacties op "vrouwenhuis"

willy
-1-  willy:
ja daar zou ik graag wat meer over weten
Maartje
-2-  Maartje:
Hallo,
Ik ben bezig met een profielwerkstuk en ik zou graag wat meer over dit vrouwenhuis willen weten. Wat ik wil vragn is een beetje persoonlijk, en eerlijk gezegd, genant om zo neer te zetten. Zou u mij een emailadres kunnen geven?
B.v.d Maartje Hoogerwerf
Mayliss Houtzagers
-3-  Mayliss Houtzagers:
Hallo,
Wij zijn bezig met een nieuw programma van de Vara, namelijk “Zestien miljoen rechters”. Het wordt gepresenteerd door Astrid Joosten en behandelt in elke aflevering een bestaande rechtszaak.
18 oktober wordt om ongeveer 20uur een pilot opgenomen.
Het thema van het programma is het recht op zelfbescherming. Voor deze opname zijn we op zoek naar vrouwen die een mening hebben over dit onderwerp en het leuk vinden om in het publiek te zitten. Het mogen ook vrouwen zijn die het gewoon leuk vinden om bij de opname van het programma te zijn.

Groet,
Mayliss.houtzagers@vara.nl
035-6711374

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.