Home > > Oud Uitzicht

Oud Uitzicht

Terug van vakantie is het altijd leuk om te zien of de stad in jouw afwezigheid is opgeschoten. Of de wegversperring al verdwenen is, het stuk straat gemaakt werd of de winkel op de hoek al klaar is met verbouwen.Maar alles leek keurig hetzelfde gebleven toen ik terugkwam, alsof ik niet was weggeweest. Toch had ik het gevoel dat ik iets miste toen ik eenmaal binnen was. Vanaf mijn bank was mijn uitzicht anders. Ik liep naar het raam maar kon niets vreemds ontwaren. Ik ging aan het andere eind van de bank zitten om te kijken of het daar aan lag. Ik kwam er niet op. Ik belde mijn buurman, maar die was niet thuis.Ineens wist ik wat er ontbrak. Het waren de steigers.

Maandenlang stond het Asschergebouw in de Tolstraat in de steigers. De steigers, die boven het gebouw uitkwamen en mijn uitzicht bepaalden, zijn weg.

Ik heb mijn oude uitzicht terug!

Reageer op "Oud Uitzicht"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.