Home > > De wildplasser

De wildplasser

De wildplasser

Een reactie op "De wildplasser"

Mike
-1-  Mike:
Wie ervoor kiest om in Amsterdam te komen wonen maar zich niet kan neerleggen bij wat hier een algemene norm is geworden doet er goed aan te overwegen zich elders te vestigen. Er zijn genoeg slaperige dorpen met weinig mensen met veel dieren. Natuurlijk moeten we met elkaar rekening houden in de grootste stad van het land. Dat betekent dat iedereen meedoet. Hier wonen en sommige bevolkingsgroepen negeren is de grootste boosdoener en werkt tegen een sociale en inclusieve stad. Inclusief in de stad wonen, betekent ook jezelf betrekken bij de buurt, in plaats van achterover leunen en pas uit het raam te gaan mekkeren als de kermisexploitanten aan het opbouwen zijn. Dan is de vergunning namelijk al verleend en is edele gevolgschade van afzegging vele malen groter. Laat onverlet de reacties op het klagen van sommige mensen die in die drukke stad willen wonen. de stad. Hier rijst niet onterecht de vraag waarom een deel van hen verkiest om in het centrum te wonen, tussen de cafés en de kroegen in. Iedereen is jong geweest en iedereen blijft jong door te feesten. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dan kijkt ook iedereen met een nieuwe bril naar dezelfde situatie.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.