Home > > Gevel op de Ceintuurbaan

Gevel op de Ceintuurbaan

Gevel op de Ceintuurbaan

twee reacties op "Gevel op de Ceintuurbaan"

Bram
-1-  Bram:
Amsterdam heeft zoveel moois maar de meeste mensen zien het niet, de meeste kijken niet verder dan ooghoogte. Ze zien alleen de etalages en als die er niet zijn, gluren ze bij de mensen naar binnen en zeggen tegen elkaar, ik zou de bank aan de andere kant zetten. Ken je deze ook op de Ceintuurbaan Peter?
http://www.szekeres.nl/pics/decoratief/0..
Guus Rombouts
-2-  Guus Rombouts:
@Bram.
De meeste mensen zien niet eens dat anderen fotograferen. Een seconde of twee, drie, wachten, kan niet want ze hebben haast, haast, haast. Walgelijk vind ik de lieden die te lui zijnd om even achter iemand om te lopen bukkend onder de camera doorschuiven waarbij ze geheel niet beseffen dat ze de fotograferende daarbij net zo uit zijn/haar concentratie halen.

Je foto is geschoten op de Ceintuurbaan, pal bij de Amsteldijk en de brug richting Ruyschstraat. Mijn welgemeende complimenten, de foto is schitterend van kleur. Wanneer het weer minder koud is ga ik bij hetzelfde soort licht ook weer eens die kant uit.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.