Home > > Terrence Tegen Bladblazers

Terrence Tegen Bladblazers

Onze eigen Terrence Weijnschenk heeft inmiddels via Amsterdam Centraal zoveel roem vergaard, dat hij door RTLZ werd benaderd om zijn gram te spuien over het verschrikkelijke fenomeen 'bladblazers'.


vier reacties op "Terrence Tegen Bladblazers"

Terrence
-1-  Terrence:
Nu maar hopen dat een gemeente ambtenaar dit ook ziet!
Arnoud
-2-  Arnoud:
Ik ben niet zozeer tegen bladblazers, als wel tegen de ongelooflijke teringherrie die ze maken. Dat moet je met je scooter eens proberen, dan word je direct van de weg gehaald. We kunnen een ruimtesonde naar Pluto sturen, maar een geluidsarme bladblazer behoort nog niet tot de technische mogelijkheden blijkbaar. Verbieden die dingen.
JohnN
-3-  JohnN:
@Arnoud: die dingen zijn prijsbrekers uit China. Daar horen geluiddempers op, niet op de hoofden van de mensen die ermee werken. Hier ligt een lang verwaarloosde taak voor de regelneven in Brussel.
Bart van der Kolk
-4-  Bart van der Kolk:
Praat me er niet van! Bladblazers, destijds een populair onderwerp op AC ergens rond 2007? Verhuisd uit Amsterdam naar Lelystad vanwege rust, ruimte en zeker STILTE, zie ik nu de 'nieuwe groen-onderhoudsmethode' van deze gemeente: Door het Concern voor Werk gerecruteerde werklozen mogen nu de hele herfst en winter(?) spelen met bladblazers, geëscorteerd door een collectief personen gewapend met bosmaaiers... Tot slot gecompleteerd door de opzichter op een veegmachine (sorry, borstelmachine) die dan blijkbaar het onkruid verplaatst. Soms ook nog geëscorteerd door een 'versnipperaar' die takken etc. tot kleine proporties terugbrengt. Stel: je werkt aan huis, en vraagt hoe lang de overlast gaat duren..
Antwoord: "nou meneertje, we zijn zeker nog de hele week bezig in uw straat, en dan gaan we naar de achterzijde." Wees allemaal blij dat je in Amsterdam gebleven bent! Daar is ook veel lawaaioverlast, maar het kan nooit zo groot zijn tegen de achtergrond van de daverende stilte van Lelystad...

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.