Home > > Noord: Pont etc.

Noord: Pont etc.

Noord: Pont etc.

vijf reacties op "Noord: Pont etc."

JohnN
-1-  JohnN:
Dat is zeker de hoek bij het NDSM-Plein, leuk punt maar er zitten zelden mensen. Misschien te winderig en lokken de terrasjes met bediening :-)
Peter Eijking
-2-  Peter Eijking:
Leuk punt daar hoor JohnN. Komen inderdaad niet zo veel mensen. Een jaar geleden hield ik regelmatig pauze daar. Even lekker in de zon en de wind. Tegenwoordig heb ik bijna alleen nog maar pauze en kom ik daar haast niet meer, hmm.
JohnN
-3-  JohnN:
Het zal daar woensdagmiddag wel vol zitten, denk je niet? De Sail-in Parade kun je daar goed zien, misschien wel beter dan vanaf de zuidkant waar het stampvol zal zijn. Ga je filmen? We zien het vast wel, :-)
Peter Eijking
-4-  Peter Eijking:
Mijn reacties zijn soms opeens weer verdwenen JohnN. Maar nogmaals, ik moet werken maar ben tussendoor wel 3 uurtjes vrij. Dus ik ga dan wel even kijken ja.
Arnoud
-5-  Arnoud:
@Peter: Het is een bug in het systeem. Je moet altijd goed opletten of na het plaatsen van de reactie het veld waarin je de reactie hebt geschreven daarna leeg is. Wanneer hij daar nog staat (ook al lijkt hij al gepubliceerd) is het mis. Kopieer dan je reactie, vernieuw de pagina en post je reactie opnieuw. Sorry voor dit ongemak, maar we kunnen er niets aan doen.
Ik had het nu zelf ook weer, trouwens.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.