Home > > Oudezijds Kolk: Voormalige verffabriek

Oudezijds Kolk: Voormalige verffabriek

Oudezijds Kolk: Voormalige verffabriek

drie reacties op "Oudezijds Kolk: Voormalige verffabriek"

JohnN
-2-  JohnN:
Dank je Bram, 40 jaar geleden inderdaad een zwartgeblakerde ruïne, mijn foto toont wat vakkundig restauratiewerk vermag. Deze foto toont de brand gezien vanaf het Kolkje ipv de Pr.Hendrikkade, komt overeen met de kijkhoek van mijn foto > http://www.geheugenvannederland.nl/?/nl/..
Bram
-3-  Bram:
Ik werkte toen bij de Gem.A.dam als chauffeur en had avond dienst, na het blussen moesten we troep opruimen die de brandweer op straat had gegooid. Maar dat moesten wij ook na alle rellen die er geweest zijn, sloop Jodenbreestraat, krakersrellen en de kroning van onze lieve Beatrix. Maar als geboren en getogen Amsterdammer (Jan Hanzenstr.) kan ik nog steeds genieten van alle moois wat Amsterdam heeft.
Dit is ook zo,n juweeltje https://commons.wikimedia.org/wiki/File:..

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.