Home > > Uitbreiding zakkenrollersteam


Uitbreiding zakkenrollersteam


Still uit video Frank Buys

We hebben op Amsterdam Centraal wel eens een video geplaatst van Frank Buys, de filmende nieuwsjager. De video ging over de verrichtingen van het Amsterdamse zakkenrollersteam. Ik vermoed dan ook dat onderstaande (aan ons gerichte) sollicitatie daarnaar verwijst. Hij is vermakelijk genoeg om hem hier (geanonimiseerd) te delen. Tegelijk vraag ik mij af welke beleving van de werkelijkheid sommige mensen eigenlijk hebben.
Ik heb toch een beetje met ze te doen, dat ze in een maatschappij moeten leven die misschien wat te moeilijk voor ze is. Ik bedoel dat niet denigrerend, het is waarschijnlijk een realiteit waar we te weinig bij stilstaan. En dus ook geen rekening mee houden. Dit was de 'sollicitatie':

geachte heer/ mevrouw

ik heb meerder beelden bekeken van jullie werkzaamheden als zakken rollerteam amsterdam, en mijn maat en ik zijn erg geintreseerd om dit mee te mogen maken, we staan voor alle werkzaam heden open.  mijn maat hebt zelf als beveiliger gewerkt in amsterdam en haarlem, alkmaar

wij staan er voor klaar om zakkenrollers op te pakken

mvg s— s— (19)  en d— b— (23)


twee reacties op "Uitbreiding zakkenrollersteam
"

Terrence
-1-  Terrence:
Als het niet zo triest was zou het hoogst vermakelijk zijn om te zien hoe slecht mensen lezen en hoe slecht zij luisteren. Zelfs naar zichzelf. Zelf nadenken zit er ook niet meer in. Als voorbeeld de Albert Heijn Haarlemmerplein die met borden mensen vraagt om de fiets niet voor de ingang neer te zetten 'want andere mensen willen ook graag naar binnen kunnen.' Dat kan men blijkbaar zelf niet meer bedenken.
Of: 'Iedereen die slegt nederlands praat mot oprotte naar se eige lant.' Ook al zo'n heerlijke klassieker.
Erik
-2-  Erik:
Dat zakkenrollersteam zijn agenten in burger die mensen oppakken zonder dat iemand kan zien dat het agenten zien. Wat als ook criminelen dat gaan doen? Omstanders reageren niet eens.

Gebruik van handboeien mag alleen bij verzet en/of ernstige misdrijven. Dat is hier het geval niet. Dus ze overtreden de regels die binnen de politie gelden.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.