Home > > Drugswaarschuwing op matrixborden

Drugswaarschuwing op matrixborden

Met matrixborden door de hele stad waarschuwt de GGD de toeristen al enkele dagen voor gevaarlijke cocaine. Witte heroine wordt namelijk door een of meerdere straatdealers verkocht als cocaine. Mensen die dat niet weten, kunnen daar bij een te hoge dosis onwel worden en door ademhalingsproblemen komen te overlijden!


twee reacties op "Drugswaarschuwing op matrixborden"

Marcel
-1-  Marcel:
Goed initatief, die borden.
Ik vond zojuist 10 tips omtrent drugsgebruik in Amsterdam. Misschien ook handig voor toeristen: http://www.amsterdamredlightdistricttour..
JohnN
-2-  JohnN:
Doet iedereen zijn stinkende best om Amsterdam met positieve zaken te promoten - zijn er een handvol criminele *****zakken die alles in een keer verstieren.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.