Home > > Amsterdam Centraal op Facebook

Amsterdam Centraal op Facebook

Amsterdam Centraal heeft nu ook een pagina op Facebook. Eindelijk. Tot dusver kwam het er gewoon niet van. De enige meerwaarde die ik er tot dusver van zie is dat het bereik en de bekendheid van onze site ermee vergroot kan worden. Wie wil meehelpen de pagina te beheren is welkom: mail de redactie.

Het zou mooi zijn wanneer de lezers de pagina Liken en actief promoten binnen hun eigen netwerk. Nodig je Facebookvrienden dus uit om de pagina te Liken (dit is de laatste keer vandaag dat ik dit vreselijke woord uit mijn toetsenbord krijg, maar vooruit, alles voor de goede zaak).

Amsterdam Centraal is altijd op zoek naar auteurs, dus wie zich geroepen voelt wordt met open armen ontvangen. Ook mensen die verstand hebben van de ‘achterkant’ van een weblog als dit (dat draait onder PivotX) hebben we graag in onze gelederen.
Hoe breder de basis van een groepsblog als dit, des te meer lol eraan valt te beleven.
Amsterdam Centraal is een actieve community, die natuurlijk nog veel groter kan. ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, luidt het oud-Hollandsch gezegde.


twee reacties op "Amsterdam Centraal op Facebook"

Suffie
-1-  Suffie:
Euh... 'like'?
JohnN
-2-  JohnN:
@Suffie: 'vind ik leuk' mag ook. helaas meer smaken zijn er niet ;-(

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.