Home > > Aankomst Arctic Sunrise in Amsterdam Marina Haven

Aankomst Arctic Sunrise in Amsterdam Marina Haven

Aankomst van het actieschip Arctic Sunrise van Greenpeace vanmiddag in de Marina Haven van Amsterdam. Vorig jaar werd dit schip geenterd door de Russische kustwacht en werden de bemanningsleden vastgezet.


drie reacties op "Aankomst Arctic Sunrise in Amsterdam Marina Haven"

JohnN
-1-  JohnN:
Dankjewel Peter, voor deze prachtige illustratie. En al zullen veel mensen het niet geloven: het was geen afgesproken werk tussen ons. Jammer genoeg konden maar 200 mensen meevaren vanaf IJmuiden, dus ik "viel buiten de boot", maar zat gelukkig droog en uit de wind achter de pc.
Peter Eijking
Het was wel heerlijk uitwaaien daar JohnN. Heerlijk weer. Iedereen stond eigenlijk op de plek waar dat schip aanmeerde. Krijg je allemaal dezelfde plaatjes. Van deze kant krijg je toch een heel ander overzicht. Vanochtend ook een leuke video gemaakt Roeien rennen roeien. Is nog wel even aan het uploaden.
Terrence
-3-  Terrence:
Je hebt mij net niet in beeld gekregen, zag ik....Ik was één van de mensen op die aanlegsteiger namelijk. Een machtig moment, de aankomst van de Arctic Sunrise.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.