Home > > West, Tasmanstraat: En voetgangers dan?

West, Tasmanstraat: En voetgangers dan?

West, Tasmanstraat: En voetgangers dan?

vier reacties op "West, Tasmanstraat: En voetgangers dan?"

Arnoud
-1-  Arnoud:
Er heeft zich zelfs een olifantenpaadje gevormd om dat fietsenrek.
JohnN
-2-  JohnN:
Ooit was dit een wallekant. Sinds het terrein kaalgeslagen werd en de gracht gedempt is er al lange tijd een soort 'wasteland'. Misschien was het zinnig geweest daar wat parkeerhavens voor fietsers aan te brengen, maar ivm de 'tijdelijke situatie' is die investering blijkbaar niet overwogen. Voetgangers zijn het minst in trek in de stad, zo lijkt het wel.
Herbert
-3-  Herbert:
Het was geen wallekant maar hier hebben we het over de Spaarndammerdijk. Rechts van de dijk lag het IJ. Na de aanleg van het Noordzeekanaal werden de resten van het IJ drooggemaakt. Het land rechts is de Amsterdammerpolder, een van de IJ-polders.
JohnN
-4-  JohnN:
Er was in ieder geval een talud en voor zover ik me herinner eerst ook een afwateringssloot beneden. Ik heb daar een verlaten motorboot langzaam door de natuur zien veroveren tot er alleen nog maar een dak boven het groen van gras en kroos uitstak.
In ieder geval was er een steil talud naast het voetpad (dat er nu uitziet alsof er in die 25 jaar niets aan is gedaan), een olifantenpaadje was voor het bouwterrein opgespoten werd niet mogelijk, dat lijkt de enige "verbetering" in 25 jaar of langer. Voetgangers moeten de gevellijn maar volgen voor zover mogelijk want ook daar staan veel fietsen.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.